HILBRANDS-BIKINGSITE

Du er her:   Hjem > Cykel bedrifter > 2009 Borger-Barcelona > Etape 7, Ounans

Etape 7, Ounans

Da vi skulle af sted i morges var det blevet herligt solskin igen efter regnen. Mens Geert gjorde sig klar gik jeg en tur over campingpladsen, der viste sig at være meget, meget stor og med rigtig mange faciliteter som vi ikke så i regnen.
En af de faciliteter der er lidt uønsket, er de mange ”dræbersnegle” Geert måtte gå borde og stole efter, så jeg ikke skulle risikere at dele hjem med min yndlingsaversion.
Faktisk var havnen, der lå ved siden af campingpladsen også rigtig køn i morgensollyset.
Så tog Geert af sted. Det lykkedes at samle et tørt sæt cykeltøj og så må vi se om vi kan få alt det våde grej tørt næste sted.
Jeg synes jo det er fantastisk flot, at Geert morgen efter morgen, gør sig klar til at cykle 150 km. Som jeg skrev i begyndelsen, er han opereret for diskusprolaps og har senere haft flere. Han er stiv i en del af ryggen og har lammelser i det ene ben og fod og alligevel kaster han sig ud i sådant et projekt.
Det er jo ikke fordi det ikke gør ondt, men han har en ide om, at cykelturene ikke gør det værre, snarere tværtimod.
Så må vi bare se at skynde os ned til hvor varmen er. I går formiddag var jeg optimistisk og troede at jeg i dag skulle ligge ved poolen, men sådan er det ikke helt, selvom jeg lige nu sidder og kigger på en flok drenge der er ude at bade i floden.
Undervejs skulle jeg købe lidt mad ind. Det er bare fantastisk hvad de franske supermarkeder kan præstere. Frugt, grønt, fisk og masser af delikatesser. Hvis vi skal prøve alt det spændende, må vi blive meget, meget længe.
Og folk er søde og hjælpsomme hver gang, der er noget jeg ikke kan finde ud af. Det foregår mest på fransk men de giver sig tid til at finde ud af hvad jeg prøver at spørge om. Jeg ville ønske vi var lige så imødekommende overfor fremmede, der ikke taler vores sprog særlig godt.

På kanten af Jura. Terrænet har ændret sig, gårdene er blevet større. De første vinstokke er dukket op og solsikkerne er gået på efterløn. Det hele virker lidt lunere og hyggeligere, selv om temperaturen er lidt i den lave ende. Fin cykeltur ad små veje, hvor man godt kan møde store lastbiler, men bilisterne er meget hensynsfulde og jeg får sagt mange gange Bonjour i løbet af dagen.
 

Dagens etappe:119 km, 22,7 i gennemsnit. Svag SV vind.
Google Earth fil af turen.
 

Hilbrands-Photo| Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login