HILBRANDS-BIKINGSITE

Du er her:   Hjem > Cykel bedrifter > 2009 Borger-Barcelona > Etape 4, Thionville

Etape 4, Thionville

Så er vi i Thionville der ligger ved Moselfloden i Frankrig.
Dagen startede med at vi vågnede og frøs noget så….. Vi var i 500 m højde i Belgien og det betyder noget på denne årstid. Da vi fik set lidt mere på Rettigny, viste det sig at være et ret flot sted med bjerge og dale og masser af muligheder for at fiske foreller, hvis man er til det.
Stadig er campingpladsen ikke noget at skrive hjem om.
Dagens etape var så lang, at vi aftalte at mødes til frokost i en lille by i Luxemburg.
 

Undervejs var det overraskende at se, hvor stor forskel der er på Belgien og Luxemburg. Luxemburg er flot, velholdt med gode veje og pæne byer og en lyst for cyklister med super gode cykelstier og afmærkninger. Blandt andet en 10 km strækning på en gammel toglinje med tunnel. (Geert)
 

Jeg var derhenne efter en time, og skulle så købe ind til week-enden. Det var nemmere sagt end gjort. De fleste af byens forretninger holdt ferie. Da jeg spurgte efter et supermarked, fik jeg at vide, at der var et ude ved industrikvarteret. Det kunne jeg dog ikke bruge til noget, da jeg ikke så godt kunne forlade mødestedet.
Så kom Geert, hyggelig frokost, ca. et kvarter, og så videre igen.
 

Da jeg ankom til campingpladsen midt i Thionville var det rigtig blevet Frankrig. Middagslukning til kl.16! mere ventetid.
Da der endelig blev lukket op, var det en meget hjælpsom og hyggelig dame der stod for pladsen. Hun kunne også fortælle hvor der var et supermarked – udenfor byen. Så op på cyklen og af sted. Det lykkedes heldigvis, så vi ikke omkommer af sult i løbet af weekenden.
Da jeg kom tilbage var Geert kommet. Jeg har lige set hans billeder fra dagen og de passer helt til min oplevelse af turen.
Der er dukket et nyt problem op. Tidligere har vi altid kunnet bunke vand med en slange ved en vandpost på camping-pladserne. Men nu er der ingen slanger mere. Vi fik forleden at vide, at det skyldes risikoen for Legionella. Så nu skal man selv have en slange!Geert er ude for at prøve at finde en.

Dagens etappe:150 km, 22 i gennemsnit, frisk SV vind. (altså modvind igen, igen)
Google Earth fil fra førstedel af turen.
Google Earth fil fra anden del af turen. (Der mangler 20 km)
 

Hilbrands-Photo| Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login