HILBRANDS-BIKINGSITE

Du er her:   Hjem > Cykel bedrifter > 2009 Borger-Barcelona > Etape 12, Vias

Etape 12, Vias

Cadet var en herlig overraskelse og så skulle vi videre.
Jeg har glædet mig meget til Middelhavet og jeg har et gammelt løfte fra Geert om, at han skulle bade i Middelhavet med mig. Det var for 3 år siden da han cyklede til Genoa, men den gang var der så meget tryk på campingpladser og strande, at vi valgte at køre nordpå. Betingelsen var dog, at næste gang vi var ved Middelhavet, skulle Geert i. Og det er nu!
Da jeg kom hertil var jeg ved at fortvivle ved synet af alt turistragelset. Jeg havde håbet på et nogenlunde fredeligt sted med herlig udsigt til vandet og nogle svømmeture.
Det har dog vist sig ikke at være helt så slemt.
Alle stederne er under nedlukning for sæsonen, og der er ikke ret mange mennesker.
Campingpladsen er rolig og stranden er ikke overfyldt så…

Jeg har været meget spændt på, om ret varme tørre vejr skulle hjælpe mine gigtsmerter og jeg må sige, at den sidste uge er det blevet bedre og bedre. Så nogle uger mere hernede, så kan jeg komme igennem vinteren derhjemme.

Geert ringede da jeg var ved frokosten. Han har det rigtig, rigtig varmt i dag.

Solen bager og der var kun lejlighedsvis skygge den første del af turen igennem den meget flotte Hérault flod dalen, selv om der nu var en del stigninger undervejs. Resten af turen, ca. ½ delen var igennem det åbne land, ingen skygge, og for en gangs skyld var jeg glad for den sydlige brise, som køler behageligt. En dejlig overraskelse var St. Guilhem le Desert. En dejlig lille by med gratis postevand midt i byen.
En flot tur igennem Languedoc. Vinmarker over det hele og de høster, med maskine lige som en majetærsker der hjemme. Jeg har smagt en enkel drue, og den var sød, meget sød.
 

Vias 11. september

Så blev det store badedag. Geert kom i Middelhavet og kunne lide det (en lille smule) og jeg fik både havet og poolen, hvor vandet dog næsten er for varmt.

Vias Plague er et badested, der er ved at lukke ned for sæsonen. Det har været fint at være her, men nu er vi klar til at tage videre.

Etapen til Vias:142 km, 22,1 i gennemsnit. Vind fra syd.
Google Earth fil af turen.
 

Hilbrands-Photo| Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login